Vragen over blowkarten

Kan ik blowkarten? Mag ik blowkarten? Hieronder vindt je de veel gestelde vragen. Staat het antwoord op jou vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe oud moet je zijn om te kunnen blowkarten?

Wie bieden het blowkarten aan voor kinderen vanaf 13 jaar/50 kilo, onder de 13 jaar of 50 kilo kunnen de kinderen eventueel meerijden in een blowkart met een zijspan. Dit moet u wel altijd van te voren aangeven.

Is blowkarten gevaarlijk?

Nee, het blowkarten is niet gevaarlijk zolang dit op een veilige en goede manier begeleid wordt door ervaren en deskundige instructeurs. Wij zijn aangesloten bij buitensport vereniging VeBON, dit wil zeggen dat wij gebruik maken van een TÜV gecertificeerd management systeem gericht op veiligheid. 

Waar is het blowkarten?

Wie bieden het blokarten aan op het strand van ‘s-Gravenzande, dit strand ligt tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het is een rustig en groot strand. Wij werken hier vanuit onze eigen locatie Beachclub Breez. Klikt u hier om direct om route te plannen naar onze locatie. De parkeertarieven voor auto’s zijn alsvolgt:

  • Januari / Februari / Maart – GRATIS
  • April / Mei – €2,- per auto per dag
  • Juni / Juli / Augustus – €4,- per auto per dag
  • September / Oktober – €2,- per auto per dag
  • November / December – GRATIS

Kan ik omkleden voordat ik ga blowkarten?

Dit kan, wij beschikken over een kleedruimte en gescheiden douche-cabines, na het blowkarten is er de mogelijk tot omkleden en lekker warm douchen! (tussen april en oktober)

Waar laat ik mijn waardevolle spullen?

Als je gaat blowkarten kan je je spullen veilig opbergen in een van onze lockers. (tussen april en oktober)

Gaat het blowkarten altijd door?

Het blowkarten kan helaas niet altijd doorgaan, met het blowkarten zijn we afhankelijk van de wind, we hebben minimaal windkracht 2 / 3 nodig om goed te kunnen rijden. Wij bieden altijd een alternatieve activiteit aan mocht het onvoldoende waaien.

Wat kost het blowkarten?

Het blowkarten kost €30,- voor 1 uur. Dit is inclusief begeleiding en gebruik van onze faciliteiten zoals warme douches, kleedkamer en lockers.

Waarom boeken via blowkarten.nl?

Blowkarten.nl is een onderdeel van Wato Events. Als bijna tien jaar hét evenementenbureau voor groepsuitjes en strandactiviteiten langs de Westland kust. Waarom boek je ons?

  • Veiligheid voorop
  • VeBon-lid en TUV gecertificeerd
  • Professionele en leuke begeleiding
  • Aangesloten horeca
Meer informatie